Blindtest og deilige smaksprøver

Markedsføringselevene gjennomførte blindtest. 720 smaksprøver av potetgull, cola, juice og sjokolade ble servert til frokost.

Elevundersøkelsen

Informasjon til foreldre og foresatte om Elevundersøkelsen

Idrettslunsj for 30 kroner!

Vil du bli god på skolen? Vil du bli best på idrettsbanen? Da må du spise bedre mellom arbeids- og treningsøktene!

Teknologi- og forskningslære på tur til Vindfangerbukta.

To marinbiologer hjalp elevene med å samle vannprøver som de analyserte når de var tilbake på skolen.

Frognelever vant UEAT-finalen mot Ås vgs.

8 grupper konkurrerte mot hverandre i finalen på vitenparken i Ås.

Elever i faget teknologi og forskningslære har bygget egne ROV'er.

De har 3D-printet deler til undervannsfarkosten og programmert all elektronikk selv. Undervannsfarkostene skal benyttes til å kartlegging av Stillehavsøsters.

Frogn elever til Bali!

Norway came to Bali in March, to transform a run down kindergarten in the mountains of Tabanan, Bali.

Fysikk 1 på tur til Harestua

Fysikk 1 dro på ekskursjon inn i Norges største kikkert - Harestua Solobservatoriet!

Eksport av solcellepaneler til Olympiastadion

Elevene i Økonomi og ledelse har gjennomført et interaktivt spill om en kjempe eksportordre av solcellepaneler til Olympiastadion i San Fransisco.

Erling Stubø Sandberg, Mats Johansen Breilid, Espen Gokshol, Tone Eide Hilmen, Nora Marie Isaksen.

Realfagselevene på Frogn er geniale med sine idéer og vinner i år igjen!

For andre året på rad vinner elever fra Frogn vgs ENOVA-Innovasjonscamps fylkesfinale «Energi for fremtiden»