Frognelever vant UEAT-finalen mot Ås vgs.

8 grupper konkurrerte mot hverandre i finalen på vitenparken i Ås.

Elever i faget teknologi og forskningslære har bygget egne ROV'er.

De har 3D-printet deler til undervannsfarkosten og programmert all elektronikk selv. Undervannsfarkostene skal benyttes til å kartlegging av Stillehavsøsters.

Frogn elever til Bali!

Norway came to Bali in March, to transform a run down kindergarten in the mountains of Tabanan, Bali.

Fysikk 1 på tur til Harestua

Fysikk 1 dro på ekskursjon inn i Norges største kikkert - Harestua Solobservatoriet!

Eksport av solcellepaneler til Olympiastadion

Elevene i Økonomi og ledelse har gjennomført et interaktivt spill om en kjempe eksportordre av solcellepaneler til Olympiastadion i San Fransisco.

Erling Stubø Sandberg, Mats Johansen Breilid, Espen Gokshol, Tone Eide Hilmen, Nora Marie Isaksen.

Realfagselevene på Frogn er geniale med sine idéer og vinner i år igjen!

For andre året på rad vinner elever fra frogn vgs ENOVA-Innovasjonscamps fylkesfinale «Energi for fremtiden»

Økonomielevene reddet Norge ut av finanskrisen

Elevene med Økonomistyring i VG2 har vært på besøk hos Norges Bank

Stille før stormen på dagens klimatoppmøte.

- Klimaendringer oppfunnet av Kina!

USA med kontroversielle uttalelser på dagens klimatoppmøte.

- NRK p3 produserer innhold på alle plattformer, ikke bare radio, forteller musikksjef Mats Borch Bugge

Spennende besøk hos NRK

Medieklassen på vg3 besøkte NRK p3

– Oljeeventyret pågår fortsatt når dere er pensjonister

Elever fra Frogn videregående skole deltok denne uken på PetroChallenge i Oslo. Der fikk de besøk av olje- og energiminister Tord Lien.