Markedsføringselevene hos et av verdens beste reklamebyråer.

POL er reklamebyrået bak kampanjene for Telenor YNG, Audi med virtuell kjøring og KIM potetgull med animasjoner av Trump og Kim Jung-Un på rollelisten. Markedsføringselevene i VG2 besøkte dem.

Vintertur friluftsliv programfag

I uke 10 var friluftsliv programfag på vintertur på Norefjell/Eggedal.

Vi er her for deg!

Janne og Andreas er elev-, lærling- og mobbeombud i Akershus. Nå svarer de på spørsmål og gir råd til elever og lærlinger på Snapchat og Facebook.

Norsk eksport av solceller til Olympiastadion i USA

Elevene i Økonomi og ledelse har gjennomført et interaktivt spill om en kjempe eksportordre av solcellepaneler til Olympiastadion i San Fransisco.

Fysikkekskursjon til Harestua Solobservatorium

Torsdag 4. januar dro 31 fysikk 1-elever og 2 fysikk-lærere på den årlige ekskursjonen til Harestua Solobservatorium.

DNB prisen 2017

14 ungdomsbedrifter på skolen gjennomførte sin første salgsmesse

Banksjef i DNB Follo Britt Øvretvedt og realfagslærer Inger-Lise Aasen Askautrud.

Grønt makerspace

Vi har fått tildelt 20.000 kr av Sparebankstiftelsen DNB!

Vaksinering av RUSS 2018

Skolehelsetjenesten ved Frogn vgs ønsker å tilby vaksinering av russ mot smittsom hjernehinnebetennelse.

Blindtest og deilige smaksprøver

Markedsføringselevene gjennomførte blindtest. 720 smaksprøver av potetgull, cola, juice og sjokolade ble servert til frokost.

Idrettslunsj for 30 kroner!

Vil du bli god på skolen? Vil du bli best på idrettsbanen? Da må du spise bedre mellom arbeids- og treningsøktene!