DNB prisen 2017

14 ungdomsbedrifter på skolen gjennomførte sin første salgsmesse

I hele høst har Businessklassen på Vg.1 og begge Entreprenørskaps og bedriftsutviklingsklassene på Vg.2 jobbet mot dette første delmålet. Salgsmessen ble gjennomført i kantinen og Ungdomsbedriftene fikk presentere sine forretningsideer, samtidig som de fikk solgt bra med produkter. Juryen var fra Næringslivet i Drøbak og de hadde en krevende oppgave med å velge mellom alle disse gode bedriftene. Det ble delt ut hele 21 priser, fordelt på 8 kategorier så muligheten for å ta hjem en pris var absolutt tilstede. DNB stilte med sjekker og sponser oss med premiepengene.

Storybag UB var de som tok aller flest priser, hele 7 stk.  Deres forretningside er å sy om tekstiler til vesker og bager, dette gjør de i samarbeid med eldre mennesker i Drøbak.  Her har du en bærekraftig og miljøbevisst ungdomsbedrift som vektlegger sosialt entreprenørskap. En hemmelighet du finner inne i bagen, er en stoffbit med navn og historien til den eldre som har bidratt med syingen.

Ungdomsbedriftene har to messer til dette skoleåret, 25. januar er det Follomesterskapet og i slutten av februar konkurrerer vi med hele Akershus på Gründer Expo.