Eksamen – sunt og godt!?!

Mange forbinder eksamen med noe helt annet enn sunt og godt. Men markedsføringselevene på Frogn fikk muntlig eksamen i … nettopp noe sunt og godt.

Q-meieriene har utfordret Tine på meieriprodukter i mange år. De er små og de må gjøre ting annerledes enn markedsleder for å få oppmerksomhet og salg. Kanskje synes de det å kjempe mot en av Norges sterkeste merkevarer var for lite. Nå har de i alle fall utfordret de ledende produsentene i iskrem-markedet også.

Q-meieriene har lansert sin første is, Skyr-Is. Mange kjenner igjen og har smakt Skyr som likner yoghurt og denne isen er laget av Skyr. Derfor hevder de at den er både sunn og god.

Iskremen er visstnok revet ut av frysediskene og vi måtte lete i mange butikker før vi fant produktene. Den beste delen av eksamen startet med iskremsmaking. Så begynte slitet. Elevene gjorde meget gode presentasjoner og en toppet skalaen med karakter 6!  Om ikke slitet var sunt, så var det i alle fall en god eksamen.