Fylkesaksjonsleder for TV-aksjonen, Adelheid Sæther

Frognelever støtter TV-aksjonen

- Ungdommer vet hva som engasjerer ungdom. Derfor trenger vi deres ideer!

Informasjon om Nuss studien

Vi trenger din hjelp til å forebygge smittsom hjernehinnebetennelse!

Eksamen – sunt og godt!?!

Mange forbinder eksamen med noe helt annet enn sunt og godt. Men markedsføringselevene på Frogn fikk muntlig eksamen i … nettopp noe sunt og godt.

Foredrag Douglas Sheil fra NMBU

UEAT

Bør vi boikotte palmeolje?

Markedsføringselevene hos et av verdens beste reklamebyråer.

POL er reklamebyrået bak kampanjene for Telenor YNG, Audi med virtuell kjøring og KIM potetgull med animasjoner av Trump og Kim Jung-Un på rollelisten. Markedsføringselevene i VG2 besøkte dem.

Vintertur friluftsliv programfag

I uke 10 var friluftsliv programfag på vintertur på Norefjell/Eggedal.

Vi er her for deg!

Janne og Andreas er elev-, lærling- og mobbeombud i Akershus. Nå svarer de på spørsmål og gir råd til elever og lærlinger på Snapchat og Facebook.

Norsk eksport av solceller til Olympiastadion i USA

Elevene i Økonomi og ledelse har gjennomført et interaktivt spill om en kjempe eksportordre av solcellepaneler til Olympiastadion i San Fransisco.

Fysikkekskursjon til Harestua Solobservatorium

Torsdag 4. januar dro 31 fysikk 1-elever og 2 fysikk-lærere på den årlige ekskursjonen til Harestua Solobservatorium.

DNB prisen 2017

14 ungdomsbedrifter på skolen gjennomførte sin første salgsmesse