Frogn elever til Bali!

Norway came to Bali in March, to transform a run down kindergarten in the mountains of Tabanan, Bali.

Fysikk 1 på tur til Harestua

Fysikk 1 dro på ekskursjon inn i Norges største kikkert - Harestua Solobservatoriet!

Eksport av solcellepaneler til Olympiastadion

Elevene i Økonomi og ledelse har gjennomført et interaktivt spill om en kjempe eksportordre av solcellepaneler til Olympiastadion i San Fransisco.

Erling Stubø Sandberg, Mats Johansen Breilid, Espen Gokshol, Tone Eide Hilmen, Nora Marie Isaksen.

Realfagselevene på Frogn er geniale med sine idéer og vinner i år igjen!

For andre året på rad vinner elever fra Frogn vgs ENOVA-Innovasjonscamps fylkesfinale «Energi for fremtiden»

Økonomielevene reddet Norge ut av finanskrisen

Elevene med Økonomistyring i VG2 har vært på besøk hos Norges Bank

Stille før stormen på dagens klimatoppmøte.

- Klimaendringer oppfunnet av Kina!

USA med kontroversielle uttalelser på dagens klimatoppmøte.

- NRK p3 produserer innhold på alle plattformer, ikke bare radio, forteller musikksjef Mats Borch Bugge

Spennende besøk hos NRK

Medieklassen på vg3 besøkte NRK p3

– Oljeeventyret pågår fortsatt når dere er pensjonister

Elever fra Frogn videregående skole deltok denne uken på PetroChallenge i Oslo. Der fikk de besøk av olje- og energiminister Tord Lien.

Eik Idèverksted

På tirsdag fikk elevene i teknologi- og forskningslære besøke Eik Idèverksted.

Ungdomsbedriften Lunsjkroken

Elevene på Tilrettelagt opplæring frister de ansatte på skolen med hjemmelaget lunsj og en godbit til dessert.