Nyheter

Banksjef i DNB Follo Britt Øvretvedt og realfagslærer Inger-Lise Aasen Askautrud.

Grønt makerspace

Vi har fått tildelt 20.000 kr av Sparebankstiftelsen DNB!

Vaksinering av RUSS 2018

Skolehelsetjenesten ved Frogn vgs ønsker å tilby vaksinering av russ mot smittsom hjernehinnebetennelse.

Blindtest og deilige smaksprøver

Markedsføringselevene gjennomførte blindtest. 720 smaksprøver av potetgull, cola, juice og sjokolade ble servert til frokost.

Idrettslunsj for 30 kroner!

Vil du bli god på skolen? Vil du bli best på idrettsbanen? Da må du spise bedre mellom arbeids- og treningsøktene!

Teknologi- og forskningslære på tur til Vindfangerbukta.

To marinbiologer hjalp elevene med å samle vannprøver som de analyserte når de var tilbake på skolen.

Frognelever vant UEAT-finalen mot Ås vgs.

8 grupper konkurrerte mot hverandre i finalen på vitenparken i Ås.

Elever i faget teknologi og forskningslære har bygget egne ROV'er.

De har 3D-printet deler til undervannsfarkosten og programmert all elektronikk selv. Undervannsfarkostene skal benyttes til å kartlegging av Stillehavsøsters.

Frogn elever til Bali!

Norway came to Bali in March, to transform a run down kindergarten in the mountains of Tabanan, Bali.

Fysikk 1 på tur til Harestua

Fysikk 1 dro på ekskursjon inn i Norges største kikkert - Harestua Solobservatoriet!

Eksport av solcellepaneler til Olympiastadion

Elevene i Økonomi og ledelse har gjennomført et interaktivt spill om en kjempe eksportordre av solcellepaneler til Olympiastadion i San Fransisco.