3. plass - Julie Odvold Anderssen

Fotokonkurranse

Vinnerne av Frogns fotokonkurranse er kåret

Skandinavisk bevissthet i en global tid

Lærere fra Skandinavia utveksler erfaringer og kunnskap gjennom Nordplus-prosjektet «Skandinavisk bevissthet i en global tid»

Frogn vgs vant guttenes fotballturnering!

Årets skoleturnering for vgs i Follo toppet seg med to finaler mellom Frogn og Ås vgs!

«Språkbevisshetsuker» på Frogn

Elevene har jobbet med varierte metoder for å forberede den internasjonale språkdagen 26. september.

Bever i Telemarkskanalen

Biologielever fikk oppleve bever langs Telemarkskanalen

Hvordan påvirker kunst læring?

Dette interessante spørsmålet m.fl. inviterer doktorgradsstudent Oona Myllyntaus flere elever og lærere til å svare på.

Samhold på Frogn

I perioden 7/9-21/9 avholdes en fotokonkurranse blant Frogns elever. Temaet er Samhold på Frogn vgs.

Honning-glede på taket!

Elever i teknologi og forskningslære har lagt sin elsk på honningproduksjon og nå er honningen høstet.

Elev Frida Lesteberg

Knallstart på Businesslinja

Frogn har mange muligheter. Frida valgte å kombinere business og toppidrett.

Ta samfunnsfag på engelsk

Hvis du skal begynne i VG1, kan du ta samfunnsfagkurset på engelsk i stedet for på norsk. Interessert?