Vitnemål og kompetansebevis

Skolens elever på Vg3 kan hente vitnemålene sine fra torsdag 23. juni 2016 kl. 12:00 i skolens resepsjon. Vitnemål som ikke blir hentet, postlegges mandag 27. juni.

Tidligere Frogn elev: Martin McCarty

Gutta på Ås

Tidligere Frogn-elev Martin McCarty deltar i NM for studentbedrifter med sitt gründerforetak, Gutta på Ås.

Hola! Hei!

Besøk fra IES Zurburan i Badajoz, Spania

Stolt av «Sentrum»

Det ble en vellykket åpning av elevsenteret «Sentrum»

Vinnere av oppdrag Guri Malla Is & Kaffebar i Drøbak

Delt seier i oppdrag Is & Kaffebar

To grupper fra faget "Markedsføring og Ledelse 1" vant konkurransen om å løse en «bedriftsforbedring» for Guri Malla Is & Kaffebar i Drøbak.

Brannmenn for en dag

Follo Brannstasjon arrangerer kurs for Salg, service og sikkerhet Vg2, fra Frogn vgs

Anne-Line Bjerknes (t.h) er PHD/Lektor ved Frogn videregående skole og skal undervise i faget teknologi og forskningslære. Her er hun sammen med Sondre Ek som går studiespesialisering

Skal undervise i bier og stillehavsøsters

Anne-Line Bjerknes skal undervise i faget teknologi og forskningslære. Hun synes det er spennende å utvikle nye prosjekter og undervisningsopplegg.

Cecilie Staude, Høyskolelektor ved BI og en av Norges fremste eksperter innen bruk av sosiale medier i markedsføring, holder foredrag for Frogn vgs elever

Sosiale medier i markedsføring og forretningsdrift

Elever tok turen til Høyskolen Christiania og lærte om bruk av sosiale medier i markedsføring og forretningsdrift.

Sentrum består av: Foran f.v: Leder for elevtjenester Brit Marie Helle, Karriereveileder Kristin Loen Larsen, Bibliotekar (vikar) Linda Bjørge,  PPT Torgeir Granvik Andersen, Assistent Bente Hauge Mikkelsen og PPT Sissel Aanrud Bunæs .
Bak f.v : Rådgiver Christine Johansen, Helsesøster Gro Lisbeth Abrahamsen, Idrettslærer, miljø- og sikkerhetsansvarlig Gunnar Solvang,  Miljøarbeider og

Vi åpner et nytt elevsenter «Sentrum»

Onsdag 30.mars blir det festivitas og åpning av det nye elevsenteret vi har kalt «Sentrum».

Ny fraværsgrense fra skoleåret 2016-17

Regjeringen innfører en fraværsgrense i fag på 10 prosent i videregående skole fra skoleåret 2016-2017.