Talentsatsing for ildsjeler i matematikk og naturfag

I realfag gir vi gode muligheter til fordypning utenfor skolen

Barskingen 2016

Video fra Barskingen 2016

Vitnemål og kompetansebevis

Skolens elever på Vg3 kan hente vitnemålene sine fra torsdag 23. juni 2016 kl. 12:00 i skolens resepsjon. Vitnemål som ikke blir hentet, postlegges mandag 27. juni.

Tidligere Frogn elev: Martin McCarty

Gutta på Ås

Tidligere Frogn-elev Martin McCarty deltar i NM for studentbedrifter med sitt gründerforetak, Gutta på Ås.

Hola! Hei!

Besøk fra IES Zurburan i Badajoz, Spania

Stolt av «Sentrum»

Det ble en vellykket åpning av elevsenteret «Sentrum»

Vinnere av oppdrag Guri Malla Is & Kaffebar i Drøbak

Delt seier i oppdrag Is & Kaffebar

To grupper fra faget "Markedsføring og Ledelse 1" vant konkurransen om å løse en «bedriftsforbedring» for Guri Malla Is & Kaffebar i Drøbak.

Brannmenn for en dag

Follo Brannstasjon arrangerer kurs for Salg, service og sikkerhet Vg2, fra Frogn vgs

Anne-Line Bjerknes (t.h) er PHD/Lektor ved Frogn videregående skole og skal undervise i faget teknologi og forskningslære. Her er hun sammen med Sondre Ek som går studiespesialisering

Skal undervise i bier og stillehavsøsters

Anne-Line Bjerknes skal undervise i faget teknologi og forskningslære. Hun synes det er spennende å utvikle nye prosjekter og undervisningsopplegg.

Cecilie Staude, Høyskolelektor ved BI og en av Norges fremste eksperter innen bruk av sosiale medier i markedsføring, holder foredrag for Frogn vgs elever

Sosiale medier i markedsføring og forretningsdrift

Elever tok turen til Høyskolen Christiania og lærte om bruk av sosiale medier i markedsføring og forretningsdrift.