Nyheter

Underviser i entreprenørskap: F.v Anders Michelsen, Hanne Olavsrud , Kristin Loen Larsen
 og Cecilie Borge Hammer.

Løfter elevene på Frogn

Hardt arbeid og mye glød over mange år har løftet elevene og skolen til et høyere nivå.

Latterkulene kom tett!

Det skriver Amta om skolerevyen. I kveld er siste sjanse for å se revyen.

Bak fra venstre Stian Hulbach økonomiansvarlig, Natalie Marie Hansen (daglig leder innad), Marius Arder (daglig leder utad),  Preben Huseby (salg), Stine Hulbach (Personalansvarlig), Simon Kleppe (markedsansvarlig)
Ikke tilstede:  Sebastian Oliver Dahl og Stian Kvist.

Vi vil styrke barns selvfølelse!

Overgangen fra barneskolen til ungdomsskolen er ikke alltid like enkel. - Det er viktig å bli kjent på tvers av klasse trinn, sier de i bedriften Champion ved Frogn videregående skole

Øver : F.v Thelma Klevan, Fabian Klevan og Anine Sann

Lover fullt trøkk!

I hele vinterferien har elevene vært i full gang med å øve til revyen «Vår første gang». De lover fullt trøkk og stor stemning.

Fra venstre  Kristine, Tanja og Anne Beate

Holder orden på skolekantinen

Kantinedamene legger til rette for at elevene kan velge noe sunt. Vi har stilt dem noen spørsmål.

Et løft for arbeidslivet

Å løfte bøtter med vann, sikrer deg ekstra kompetanse, som er verdifull senere i arbeidslivet. Truckførerbevis er en etterspurt kompetanse.

Prisdryss og plass i NM

Ungdomsbedriftene ved Frogn videregående skole markerte seg sterkt under GründerExpo 2016 og Champion UB sikret seg plass i NM.

Harestua

Elevene i fysikk 1 dro på ekskursjon til solobservatoriet på Harestua.

Fra venstre: Tor Halle, Håkon Nordli, Kjell Ove Thorsen, Anders Grøtting og Per Morten Schilmann

Elektrofag med tanke på fremtiden

- Jeg valgte elektrofag med tanke på fremtiden, forteller Kjell Ove Thorsen fra Kolbotn.

Kom på Skolerevy!

Siden i høst har studentene jobbet med revyen «Vår første gang». Nå oppfordrer de folk til å komme på revyen.