ENOVA innovasjonscamp

Nyskapende og kreative elever i årets ENOVA Innovasjonscamp på Frogn vgs.

Biologene på bjørnetur!

Første uken i september reiste alle biologielevene fra Frogn vgs til Noppikoski (litt nord for Orsa) i Sverige.

Pustepause i en hektisk skoleuke?

Yoga og avspenning. Torsdager kl. 11.00- 11.45 på rom 1.5.08

Bjørneforsker på besøk i biologi

Anerkjent amerikansk bjørneforsker på besøk i forkant av vår biologiekskursjon til bjørnelandet Sverige.

Barskingen 2015

For første gang deltok fire andre Folloskoler på Barskingen. Utøverne ble testet både fysisk og psykisk med en krevende hinderløype.

Elevene byttet ut bøker med kajakk

Ingen sure miner da idrettselevene i regnværet byttet ut bøker med kajakk.

Knekk Koden vant NM for ungdomsbedrift i markedsføring og HR/IA.

Vi gratulerer med fantastisk resultat!

Bill Taliaferro

Diplomatbesøk i samfunnsfag

Onsdag 29. april fikk klassen 1SAE besøk av Bill Taliaferro

Hook Up UB, fra venstre: Tiril Melby Borknes, Natalie Hansen, Victoria Ommundsen, Isabel Linchausen og Silje Økland

På vei til NM for ungdomsbedrifter

29.- 30. april avholdes årets NM for ungdomsbedrifter. Elever fra Knekk Koden UB og Hook Up UB kjemper om å vinne gjeve priser. Vinner de? Det får dere vite fredag 1.mai.

Fulltreffer fra Økonomielevene

Elevene i Økonomi og ledelse har vært på besøk hos Næringslivets Hovedorganisasjon, NHO.