Idrettslunsj for 32 kroner!

Vil du bli god på skolen? Vil du bli best på idrettsbanen? Da må du spise bedre mellom arbeids- og treningsøktene!

Idrettslunsj for 32 kroner!

Idrettslunsjen er et sponset måltid for Toppidrettselevene – varm mat av høy kvalitet hver tirsdag og fredag – slik at de kan trene hardt og likevel prestere bra på skolen. Elevene får måltidet for 32 kr. pr. lunsj. Disse pengene har Fotball Toppidrett selv skaffet til veie via våre partnere:
ISS og ASKO øst as.

Ordinær pris for måltidet er kr. 58.
Det er det du betaler hvis du bare kjøper måltidet av og til.

Imidlertid ønsker vi at tilbudet skal komme flere til gode! Vi vil at alle som ønsker det kan spise bedre!
Nå kan alle få måltidet for kr. 32 hvis de abonnerer!

Vi tilbyr følgende muligheter:

32 kr. pr. måltid = abonnement ut semesteret
Prisen varierer litt fra semester til semester grunnet feriedager og lignende, eksempel:
betal for 3,5 måned september – ut desember – dvs. kr. 32 x 8 x 3,5 (minus fratrekk høstferie, første uke september og siste uke desember) = kr. 896 totalt betalt i september.

Høstsemester: 896 kr.
Vårsemester: 960 kr.

42 kr. pr. måltid = 10 måltidsavtale.
Du betaler kr. 420 ved inngåelse så velger du selv når du skal benytte deg av tilbudet.
Dette tilbudet vil kunne kjøpes helt til og med 1. november.