Idrettslunsj

Vil du bli god på skolen? Vil du bli best på idrettsbanen? Da må du spise bedre mellom arbeids- og treningsøktene!

Idrettslunsj for 25 kroner!

Idrettslunsjen er et sponset måltid for Toppidrettselevene – varm mat av høy kvalitet hver tirsdag og fredag – slik at de kan trene hardt og likevel prestere bra på skolen. Elevene får måltidet for 25 kr. pr. lunsj. Disse pengene har Fotball Toppidrett selv skaffet til veie via våre partnere:
ISS og ASKO øst as.

Ordinær pris for måltidet er kr. 50.
Det er det du betaler hvis du bare kjøper måltidet av og til.

Imidlertid ønsker vi at tilbudet skal komme flere til gode! Vi vil at alle som ønsker det kan spise bedre!
Nå kan alle få måltidet for kr. 25 hvis de abonnerer!

Vi tilbyr følgende muligheter:

- 25 kr. pr. måltid = abonnement dette semesteret.
Kjøp abonnement ved starten av semesteret og få idrettslunsj tirsdager og fredager.
Høst kr. 750
Vår kr. 800

- 35 kr. pr. måltid = 10 måltidsavtale.
Krysses av ved legitimasjon = kr 350 betaling ved inngåelse. Dette tilbudet vil kunne kjøpes hele skoleåret.

Kontakt kantinepersonell eller toppidrettslærer
Kjetil Elvebakken hvis dette er interessant!
Vi ordner med bilde av deg fra skolearkivet, slik at det er lett for deg å legitimere deg.