Frogn videregående skole er stengt for elever

Praktisk info og kontaktopplysninger finner du her

Den enkelte faglærer kommuniserer med sin gruppe. Grunnregelen er at eleven gjør skolearbeid i skoletiden og følger de fagene som er på ordinær timeplan. Faglærer kommuniserer detaljer direkte. Så langt den enkelte elev har mulighet håper vi motivasjonen er stor for å bidra godt til egen opplæring ved å delta i fjernundervisningen. Som foreldre kan man også engasjere og motivere for læringsinteresse i denne spesielle situasjonen. Vår pedagogiske stab bretter opp armene og legger til rette for god digital opplæring.

Bekreftet covid-19 smitte hos elev skal meldes til rektor. Ved sykdom skal fravær dokumenteres på skolens egenmeldingsskjema. For elever under 18 år skal erklæringen undertegnes av foresatte.

• Vi oppfordrer all ungdom om å følge Helsestasjonen for Ungdom i Frogn på Instagram; #hfufrogn
  • Alarmtelefonen for barn og ungdom er døgnåpen; Ring 116111 eller se https://www.116111.no/
  • Psykisk helsearbeider Hege er tilgjengelig på telefon 90077741 mellom 09.00-15.00. Ring eller send sms
  • Rådgivere treffes på It’s Learning – bare å ta kontakt
  • Miljøarbeidere treffes både på It’s L og på facebook; Miljøarbeider på Frogn
    Miljøarbeiderne kan også treffes på 64 93 7487 (Herman) og 476 73 682 (Adam)
    Alle spørsmål om Russ og russetid rettes til Gunnar: gunnar.solvang@frogn.vgs.no
  • Karriererådgiverne, Ine Beate og Pål, treffes på It’s L – bare å sende melding og avtale karriereveiledning via telefon
  • Lurer du på hvem som kan hjelpe deg med hva – kontakt leder av Sentrum, Rune, på 481 21 683

Både unibok.no og brettboka.no har tilgang på skolebøker ut skoleåret. Vi oppfordrer dere alle til å bruke digitale løsninger, da vi ikke kan oppfordre dere til å dra på skolen og fysisk hente bøker.

Unibok:
Logg inn med Feide på unibok.no. Bøkene ligger under "mine unibøker". Klikk på skyen på omslaget for å gjøre boka tilgjengelig uten nett. Skriv til kontakt@aunivers.no for nynorsk.

Brettboka:
Logg inn på brettboka.no. Finn boka under fanen "skolekjøp" og tast inn koden corona20. Last ned appen for bruk uten nett.

Problemer med PC/Mac?

Kontakt Tore Sandberg på ITL/Teams/epost
epost: tore.sandberg@frogn.vgs.no

Noe du lurer på som ikke står her? Kontakt Tore Sandberg så vi kan forbedre denne siden.

Line Pernille Herje Haga

E-post Line.Pernille.Herje.Haga@frogn.vgs.no