Knekk Koden vant NM for ungdomsbedrift i markedsføring og HR/IA.

Vi gratulerer med fantastisk resultat!

Når et jurymedlem fra næringslivet står på podiet og leser opp juryens begrunnelse for beste markedsføring – Ja, da kriblet det i magen til flere.

Nivået på NM er meget høyt og svært imponerende. Gjennom intervjuer og samtaler skal du formidle bedriften, konseptet og svare på vanskelige spørsmål – og nervene er noen ganger litt tynnslitte. Derfor er det spesielt gøy at Frogn i år klarte å komme på pallen for aller første gang i et NM. Vi gratulerer Knekk Koden med formidabel innsats.

Hook Up gjorde en meget sterk innsats og kom helt til finalen i beste regnskap. Dette er en meget sterk prestasjon. Vi gratulerer!

Juryen begrunnelse beste HR/IA

1. plass

Vinneren gjorde et sterkt inntrykk både gjennom rapporten og på stand, de utmerket seg med et voldsomt engasjement for HRs betydning for bedriftens suksess. De viser en solid faglig tyngde innenfor faget. Bedriften oppdaget at de manglet kompetanse for å nå målene sine. De gjorde en grundig vurdering av bedriften, ansatte ny medarbeider og fordelte rollene på nytt. Juryen mener at bedriften gjennom sin endringsvilje, på kort tid, klarte å øke motivasjonen og effektiviteten. Juryen falt også for bedriftens positive JA OG! - kultur. Vinner av Manpower Groups pris for beste HR-bedrift 2015 er: KNEKK KODEN UB, Frogn videregående skole, Akershus fylkeskommune.

Juryens begrunnelse beste markedsføring:

  1. plass

Denne ungdomsbedriften har vist oss en svært god forståelse for hvordan man tar en idé ut i markedet. De har vært igjennom en svært god og grundig analysefase, der innspill basert på intervjuer med målgruppen har vært sentralt. De har tenkt nøye igjennom hva de skal levere, hvem de skal selge til og hva som er den unike kundeverdien de tilbyr. De fremstår gjennomtenkt og bevisst utad og har allerede skapt gode resultater hos kunder og i mediedekning – til og med på TV2. De viser god forståelse for hvordan markedsføring fungerer ved å trekke fram et konkret eksempel på en suksesshistorie som både rører og engasjerer. Vinner av Beste markedsføring 2015 er: Knekk Koden UB fra Frogn vgs. i Akershus