Lektor Øyvind Mathisen skal i gang med sin Ph.d.

Den 3. februar 2020 hadde lektor Øyvind Mathisen sitt innledende seminar på NMBU til sin kommende Ph.d. Frogn videregående skole ønsker Øyvind lykke til med forskningen og vi er stolte og heldige som får ta del i denne forskningen.

Miljøfyrtårn

Frogn videregående skole – et miljøfyrtårn

1000 milliarder her og 1000 milliarder der … det blir penger av slikt!

Elevene i Økonomistyring har vært hos Norges Bank og prøvd seg i spillet Horisont som tester elevene i alle faser av samfunnsøkonomien.

Blindtest med smaksprøver

Markedsføringselevene gjennomførte blindtest. Cola, potetgull, juice og sjokolade ble en litt annerledes frokost for Frogn-elevene.

Fylkesaksjonsleder for TV-aksjonen, Adelheid Sæther

Frognelever støtter TV-aksjonen

- Ungdommer vet hva som engasjerer ungdom. Derfor trenger vi deres ideer!

Informasjon om Nuss studien

Vi trenger din hjelp til å forebygge smittsom hjernehinnebetennelse!

Eksamen – sunt og godt!?!

Mange forbinder eksamen med noe helt annet enn sunt og godt. Men markedsføringselevene på Frogn fikk muntlig eksamen i … nettopp noe sunt og godt.

Foredrag Douglas Sheil fra NMBU

UEAT

Bør vi boikotte palmeolje?

Markedsføringselevene hos et av verdens beste reklamebyråer.

POL er reklamebyrået bak kampanjene for Telenor YNG, Audi med virtuell kjøring og KIM potetgull med animasjoner av Trump og Kim Jung-Un på rollelisten. Markedsføringselevene i VG2 besøkte dem.

Vintertur friluftsliv programfag

I uke 10 var friluftsliv programfag på vintertur på Norefjell/Eggedal.