Ungdomsbedriften Lunsjkroken

Elevene på Tilrettelagt opplæring frister de ansatte på skolen med hjemmelaget lunsj og en godbit til dessert.

Vinnergruppene på Frogn.

ENOVA Innovasjonscamp

Nyskapende og kreative elever i årets ENOVA Innovasjonscamp på Frogn vgs.

3. plass - Julie Odvold Anderssen

Fotokonkurranse

Vinnerne av Frogns fotokonkurranse er kåret

Skandinavisk bevissthet i en global tid

Lærere fra Skandinavia utveksler erfaringer og kunnskap gjennom Nordplus-prosjektet «Skandinavisk bevissthet i en global tid»

Frogn vgs vant guttenes fotballturnering!

Årets skoleturnering for vgs i Follo toppet seg med to finaler mellom Frogn og Ås vgs!

«Språkbevisshetsuker» på Frogn

Elevene har jobbet med varierte metoder for å forberede den internasjonale språkdagen 26. september.

Bever i Telemarkskanalen

Biologielever fikk oppleve bever langs Telemarkskanalen

Hvordan påvirker kunst læring?

Dette interessante spørsmålet m.fl. inviterer doktorgradsstudent Oona Myllyntaus flere elever og lærere til å svare på.

Samhold på Frogn

I perioden 7/9-21/9 avholdes en fotokonkurranse blant Frogns elever. Temaet er Samhold på Frogn vgs.

Honning-glede på taket!

Elever i teknologi og forskningslære har lagt sin elsk på honningproduksjon og nå er honningen høstet.