Knekk Koden vant NM for ungdomsbedrift i markedsføring og HR/IA.

Vi gratulerer med fantastisk resultat!

Bill Taliaferro

Diplomatbesøk i samfunnsfag

Onsdag 29. april fikk klassen 1SAE besøk av Bill Taliaferro

Hook Up UB, fra venstre: Tiril Melby Borknes, Natalie Hansen, Victoria Ommundsen, Isabel Linchausen og Silje Økland

På vei til NM for ungdomsbedrifter

29.- 30. april avholdes årets NM for ungdomsbedrifter. Elever fra Knekk Koden UB og Hook Up UB kjemper om å vinne gjeve priser. Vinner de? Det får dere vite fredag 1.mai.

Fulltreffer fra Økonomielevene

Elevene i Økonomi og ledelse har vært på besøk hos Næringslivets Hovedorganisasjon, NHO.

Sweeney Todd

Tirsdag 21.4. fikk vg1-elevene på Frogn videregående skole et møte med massemorderen Sweeney Todd

Finale i «DRØBAK BY-PROSJEKTET»

Markedsføringselever hjelper Drøbak Byforening med å gjøre Drøbak mer attraktivt

Naturfag ernæring og helse

1 SS naturfag har nettopp fullført emnet ernæring og helse med en informasjonsbrosjyre.

Biologielever på besøk hos NMBU

Biologielevene besøkte NMBU og fikk oppleve forskning på nært hold

Det stille (klasse)rommet – finn roen i oppfølgingstiden!

Få et lite pusterom i en hektisk skolehverdag.

Frogn vgs rett til NM!

Tirsdag 10. mars gikk Gründer Expo 2015 av stabelen på Norges Varemesse i Lillestrøm.